שיחות על יין - איתמר לוזר סומילייה יפו תל אביב

שיחות על יין #7 – איתמר לוזר סומילייה יפו תל אביב

שיחה על תפקיד הסומילייה במסעדה. שיחה על מחירי היין במסעדות דומי החליצה. נושאים מאוד מעניינים, שמעוררים הרבה דיונים. ביחד עם הסומילייה של יפו תל אביב, שמסתבר שהוא כוכב פוקר עולה שהולך להפסיד את כל כספו לחובבן האלמוני. כולל רגע של Great minds think alike. הצטרפו אלינו.

משתתף: איתמר לוזר, סומילייה מסעדת יפו תל אביב.

שתינו:

יקב ויתקין, קריאניאן 2011 – נפלא, חי בועט. מוציא ומוציא, נותן ונותן ולא מפסיק לתת. שאפו

Domaine Leon Barral Faugeres, Languedoc-Roussillon – תמורה נהדר לכסף. בלנד מבוסס קריניאן מלנדוק בדרום צרפת. טחב ודובדבנים. עסיסי ומפתה.

Close